ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ο Όμιλος Aldemar Resorts δεσμεύεται για πρακτικές βιωσιμότητας εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες. Η καινοτόμος φιλοσοφία μας τις τελευταίες δεκαετίες μάς έχει καταστήσει πρωτοπόρους στην Ελλάδα ως προς τη βιώσιμη πολυτελή φιλοξενία. Μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό και τη γη μας. Επιδιώκουμε να μεγιστοποιήσουμε τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ενώ παράλληλα διαχειριζόμαστε υπεύθυνα τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις και εκπληρώνουμε τις κοινωνικές μας δεσμεύσεις στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας.

Η δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, μας επιτρέπει να θέτουμε ξεχωριστούς στόχους για τα ξενοδοχεία μας και να κατευθύνουμε τις προσπάθειές μας προς την επίτευξη κορυφαίας απόδοσης και βιωσιμότητας.

Οι αξίες της εταιρικής υπευθυνότητας είναι βαθιά ριζωμένες στην κουλτούρα της Aldemar Resorts και οι πρακτικές μας για τη βιωσιμότητα αποτελούν πρωταρχικό μέλημα σε κάθε απόφαση του ομίλου μας. Από την ίδρυσή της, η Aldemar Resorts έχει επενδύσει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, διαχειρίζεται υπεύθυνα τους φυσικούς πόρους, παρέχει στους εργαζομένους της συνεχή κατάρτιση και υποστηρίζει φιλανθρωπικά ιδρύματα που επηρεάζουν θετικά το τοπικό περιβάλλον και τις κοινότητες.

Κινητοποιούμε τους επισκέπτες μας και την κοινότητα ώστε να συμμετέχουν σε δραστηριότητες υγείας και ευεξίας και τους ενθαρρύνουμε να τρώνε «Τοπικά, Φρέσκα, Εποχιακά». Μειώνουμε τα απορρίμματα τροφίμων και συνεχίζουμε να εξαλείφουμε τα πλαστικά μιας χρήσης σε όλα τα θέρετρά μας. Επιπλέον, πολλές από τις πισίνες μας χρησιμοποιούν αποκλειστικά θαλασσινό νερό.

Αυτή η ολιστική προσέγγιση στη βιωσιμότητα αποδεικνύει ότι η Aldemar Resorts, στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της, εκτιμά τον πλανήτη και τους ανθρώπους, ενώ παράλληλα παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας, εγκαταστάσεις και εμπειρίες.

Μάθετε περισσότερα για τις πρακτικές βιωσιμότητας της Aldemar Resorts εδώ.

Aldemar Resorts Ph 5 Bogdan Plavko

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Aldemar Resorts RM Service CF099750

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό