ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα μπορεί να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει μόνο μέσα από τη συμβίωση με το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και τις κοινότητες. Μέσω του Προγράμματος Care, καλωσορίσαμε στην οικογένεια της Aldemar όλους όσοι εμπλέκονται με την Aldemar. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος θέτει ως προτεραιότητα τη φροντίδα και τη στήριξη των ανθρώπων μας, των συνεργατών μας και της κοινωνίας στην οποία ζούμε όλοι. Στα 35 χρόνια ζωής του, ο Όμιλος Aldemar Resorts έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με συνολικά 1.100 εργαζόμενους στην Κρήτη και την Πελοπόννησο. Στην Aldemar πιστεύουμε βαθιά ότι οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ της κοινωνίας και των επιχειρήσεων μπορούν να οδηγήσουν στην ευημερία και των δύο.

Aldemar Resorts RM CF099738 Element Relax Zone

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ALDEMAR

Η Aldemar Resorts έχει δεσμευτεί για την ισότιμη απασχόληση και την προώθηση μιας κουλτούρας συμμετοχικότητας και ενδυνάμωσης. Οι εργαζόμενοί μας προέρχονται από πολλά διαφορετικά υπόβαθρα και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη του ομίλου. Ενισχύουμε τις γυναίκες και την τοπική οικονομία απασχολώντας τοπικό εργατικό δυναμικό και υποστηρίζουμε την τοπική επιχειρηματικότητα συνεργαζόμενοι με τοπικούς παραγωγούς, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων που ανήκουν σε γυναίκες.

Aldemar Resorts DSC2492

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος αποτελεί θεμελιώδη αρχή του ομίλου μας. Δεν ακολουθούμε μόνο όλες τις κυβερνητικές διατάξεις, αλλά προχωράμε ακόμη παραπέρα για να διασφαλίσουμε την ευημερία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας.

Οι επισκέπτες μας μπορούν επίσης να είναι σίγουροι ότι φροντίζουμε και με το παραπάνω την άνεση, την υγεία και την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aldemar Resorts Ph 5 Bogdan Plavko

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό