Αldemar Resorts ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με πάνω από 35 χρόνια πλούσιας και περήφανης ιστορίας, η Aldemar παραμένει ηγέτης στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Η Aldemar Resorts αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια από τον Νικόλαο Αγγελόπουλο, με στόχο να επηρεάσει θετικά την τουριστική βιομηχανία και συνεχίζει σήμερα με την επόμενη γενιά, υπό τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, ως μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες φιλοξενίας στην Ευρώπη. Από την αρχή της λειτουργίας της, η Aldemar Resorts παρέχει αξιοσημείωτα και καινοτόμα χαρακτηριστικά και δίνει έμφαση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την κλασική αρχιτεκτονική.

Σήμερα, η Aldemar Resorts διαθέτει συνολική δυναμικότητα 2.214 κλινών σε τρία πολυτελή παραθαλάσσια θέρετρα, που βρίσκονται σε δύο από τους πιο στρατηγικούς προορισμούς στην Ελλάδα: την Κρήτη και τη Δυτική Πελοπόννησο. Με την αφοσίωσή της στο φυσικό περιβάλλον, την κοινωνία και τους ανθρώπους, η Aldemar Resorts παραμένει σύμβολο της γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας και της πολιτιστικής αυθεντικότητας.

Aldemar Resorts Dragan Miljkovic

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Aldemar Resorts RM CF099738 Element Relax Zone

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό