ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ OLYMPIAN VILLAGE

25/09/2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ OLYMPIAN VILLAGE

Στο Aldemar Olympian Village είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κκ Βαρθολομαίο, καθώς και όλη την αποστολή του κατά τη διάρκεια της πενθήμερης επίσκεψης του στην Ηλεία. Ταυτόχρονα φιλοξενήθηκε και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας πραγματοποιήθηκε και η επίσημη συνάντηση του Οικ. Πατριάρχη με την ΠτΔ. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικ. Πατριάρχη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν εκτενώς θέματα που αφορούν την περιοχή με έμφαση κυρίως στα θέματα βιωσιμότητας, που αποτελεί κοινό πάθος και των δύο.

Το τελευταίο βράδυ της διαμονής του ο Οικουμενικός Πατριάρχης, και πλήθος τοπικών παραγόντων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Όμιλος Aldemar στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Το δείπνο που έφερε την υπογραφή των βραβευμένων σεφ του Ομίλου Γιώργου Χατζόπουλου και Μανώλη Ρουμπάκη ήταν αφιερωμένο στη γαστρονομία της περιοχής.

Τέλος, πριν την αναχώρηση του ο Πατριάρχης μας τίμησε ιδιαιτέρως θέλοντας να δώσει ο ίδιος την ευλογία του στο νέο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου, το Ilis Congress Center, δυναμικότητας 3000+ ατόμων που παραδίδεται αυτές τις ημέρες σε λειτουργία και το οποίο αποτελεί ορόσημο για την περιοχή της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας.

SUBSCRIBE TO OFFERS & NEWS

Offers on hotel rooms delivered directly to your inbox

Name is required
Email is required
is required