ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

12/06/2024

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Το ξενοδοχείο Olympian Village ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου και με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια συνέβαλε χορηγικά στη δημιουργία Αίθουσας Επιστημών στο σχολείο.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στην παροχή ενός σύγχρονου και εξοπλισμένου χώρου, όπου οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από πειράματα, πρακτικές ασκήσεις και διαδραστικές δραστηριότητες.

Θα αποτελέσει έναν χώρο που θα ενθαρρύνει την περιέργεια, τη δημιουργικότητα και την αγάπη για την επιστήμη.

Στα εγκαίνια της Νέας Ανακαινισμένης Αίθουσας Φυσικών Επιστημών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου παρευρέθηκε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Olympian Village, κα Χριστιάνα Βασιλειάδου.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εκπαίδευση αποτελεί θεμέλιο λίθο για το μέλλον των παιδιών μας και το ξενοδοχείο Olympian Village είναι αφοσιωμένο στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και των νέων και των παιδιών.

Πιστεύουμε και ευχόμαστε η νέα Αίθουσα Επιστημών να συμβάλει καθοριστικά στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου της περιοχής μας.

 

SUBSCRIBE TO OFFERS & NEWS

Offers on hotel rooms delivered directly to your inbox

Name is required
Email is required
is required