(Greek) Τί μαγειρεύεται στην Aldemar;

 
Η Aldemar Hotels, με αφοσίωση στην αρχή της συνεχούς βελτίωσης των κριτηρίων ποιότητας, κάλεσε το παγκοσμίως γνωστό γαλλικό κέντρο κατάρτισης Centre de formation d’ Alain Ducasse ADF, για εκπαίδευση δύο εβδομάδων (17 – 28 Φεβρουαρίου 2003) σε ικανότητες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στις εγκαταστάσεις του Aldemar Royal Mare Village στην Κρήτη. Τα σεμινάρια διηύθυναν οι διδάσκοντες του ADF, κος Francois Rodolphe – Προϊστάμενος Σεφ, κος Christian Juillard – Σεφ Ζαχαροπλαστικής και ο κος Laurent Martinet – Σεφ Μαγειρικής και τα παρακολούθησε η ομάδα των σεφ της Aldemar Hotels.

Με τη συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού από διακεκριμένους διδάσκοντες και επαγγελματίες, οι οποίοι είναι πολύ γνωστοί στο χώρο των τροφίμων & ποτών, η Aldemar Hotels σκοπεύει να προσφέρει στους επισκέπτες της μια προκλητική γαστρονομική εμπειρία με τα υψηλότερα επίπεδα και στους τρεις προορισμούς: Κρήτη, Ρόδος και Δυτική Πελοπόννησος.

Κατά την τελετή αποφοίτησης, ο προϊστάμενος σεφ της Aldemar Hotels Βαγγέλης Αγάλλου σχολίασε: “Είναι πρόκληση για όλους μας να εντάσσουμε όλες τις νέες τεχνικές που μαθαίνουμε στα σεμινάρια στην ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία. Με εκλεπτυσμένες γεύσεις που εισάγονται ως πρότυπο στις υπηρεσίες μας, υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας για την περίοδο του 2003 σε μια προκλητική πρόσκληση σε όλα τα εστιατόριά μας “.

Categories

Tags

Share This Post