(Greek) Ο σεφ, ο πράκτορας και η ελληνική κουζίνα

  Ο σεφ, ο πράκτορας και η ελληνική κουζίνα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Aldemar Gourmet Touring ταξιδεύει στην Ευρώπη, όπου διακεκριμένοι σεφ της Aldemar Hotels & Spa, συναντώνται με 360 ταξιδιωτικούς πράκτορες, σε 7  χώρες και  11 πόλεις.

Ραντεβού μαγειρικής τέχνης μέσα σε σύγχρονα στούντιο, με τους σεφ να δίνουν το tempo και τους καλεσμένους  να υπογράφουν πιάτα που βασίζονται σε ελληνικά προϊόντα και στη γαστρονομική παράδοση.

 Μαγειρικές που κορυφώνονται, κάθε βραδιά,  με γιορτινό δείπνο στις κουζίνες, λευκούς σκούφους και  την Ελλάδα στο επίκεντρο: εύγευστη, ελκυστική και πολλά υποσχόμενη. 

Οι πόλεις σταθμοί  του 2ου Aldemar Gourmet Touring:  31/01 Βερολίνο, 01/02 Ντίσελντορφ , 02/02 Στουτγάρδη, 03/02 Μόναχο, 07/02 Βιέννη, 08/02 Ζυρίχη, 09/02 Μιλάνο, 10/02 Παρίσι, 11/02 Βρυξέλες, 18/2 Σαμάρα, 21/2 Αγία Πετρούπολη.

Βασικός συντελεστής στη διοργάνωση αυτού του εγχειρήματος είναι η Ελληνο-γερμανική εταιρεία Marketing Simeion.

Υποστηρικτές αυτής της πρωτοβουλίας, με κύριο χορηγό τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, είναι οι ακόλουθοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί και εταιρείες:

 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων:
Ευτυχία Μανέντη
Δημόσιες Σχέσεις
Τηλ. 210-6288418
Κιν.: 694 80 40 961
E-mail: e.manenti@aldemarhotels.com

Categories

Tags

Share This Post