Καθαρές Ακτές

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζομένους της Aldemar διάσημους και άσημους που βοήθησαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια καθαριότητας για μία ακόμη χρονιά. Η εταιρία μας είναι από τις μοναδικές Ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες που συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία της. Η Κρήτη με τα τρία ξενοδοχεία της συμμετείχε με 70 άτομα στις Μεσογειακές εκδηλώσεις καθαριότητας στις 26/5/2000.

Στις 29 Μαΐου 2000, 120 άτομα, προσωπικό του Aldemar Paradise Royal Mare όλων των ειδικοτήτων και υπάλληλοι από τις αρχές του Δήμου Καλλιθέας και ειδικότερα το Δημοτικό Διαμέρισμα Κοσκινού προχώρησαν στον καθαρισμό της λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας από τα όρια του Δήμου Καλλιθέας έως και την περιοχή Καβουράκια, συνολικά 3,6 χιλιόμετρα δρόμου και παραλίας καθαρίστηκαν, από σκουπίδια και αντικείμενα. Κατά μήκος της Λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας φυτεύτηκαν δεντράκια τα οποία φροντίζουν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου και στο Olympian Village ο καθαρισμός της ακτής, στα πλαίσια του προγράμματος “Clean up the Med”, που κινείτε παράλληλα σε 32 χώρες. Σε αυτή την προσπάθεια, αρωγοί μας, ήταν πάνω από 80 μαθητές και γονείς, από τα δημοτικά σχολεία Μυρτιάς και Σκουροχωρίου, πελάτες και φυσικά πολλοί εργαζόμενοι. Πραγματοποιήθηκε δε και έκθεση παιδικής ζωγραφικής.

Ελπίζοντας ότι στη συνείδηση όλων μας γράφτηκε καθαρά το σύνθημα “Καθαρές Ακτές” δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλους μας, η προσπάθεια αυτή να είναι καθημερινή μας ανάγκη!

 

Categories

Tags

Share This Post