Αιμοδοσίες


Κρήτη: Για Τρίτη συνεχή χρονιά οι ξενοδοχειακές μονάδες Royal Mare Village, Cretan Village και Knossos Royal Village της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aldemar πραγματοποίησαν χθες εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού πραγματοποιείται για την Τράπεζα Αίματος Aldemar, μια καινοτομία της ξενοδοχειακής αλυσίδας για το προσωπικό της. Δικαίωμα χρήσης στην Τράπεζα Αίματος έχουν όλοι οι αιμοδότες και οι συγγενείς πρώτου βαθμού. Από τη φετινή εθελοντική αιμοδοσία στα τρία ξενοδοχεία συλλέχθηκαν αρκετές φιάλες αίματος, ενώ πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον να επισκεφθούν το νοσοκομείο και να δώσουν αίμα σε άλλη χρονική στιγμή.

Ο κ. Κώστας Καναράς, Διευθυντής του Τμήματος Ποιότητας της Aldemar δήλωσε σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία: “Το πολυτιμότερο στοιχείο στην Aldemar είναι το προσωπικό της, που εργάζεται ακατάπαυστα και με πολύ κέφι προκειμένου να αναδείξει την ποιότητα του ξενοδοχείου μας. Συνεπώς η μέριμνα για την φροντίδα του ανθρώπινου δυναμικού συνδέεται άμεσα με ενέργειες όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας”.

Η Tράπεζα Aίματος Aldemar ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από το Τμήμα Βελτίωσης Ποιότητας της Aldemar στην Κρήτη. Σήμερα υλοποιείται και στις υπόλοιπες ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρόδο και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Ρόδος: Στις 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέσα στο 2000 εθελοντική αιμοδοσία στη Ρόδο. Έγινε όπως πάντα με την συνεργασία του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρόδου, στην αίθουσα “Ουρανία” του συνεδριακού Aldemar Paradise Village. Η προσφορά αίματος των συναδέλφων αιμοδοτών μας, δίνει για μια ακόμη φορά το στίγμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης των εργαζομένων στο χώρο μας και αμβλύνει σημαντικά το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης αίματος στον τόπο μας.

Πύργος: Στις 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στ Olympian Village, η οποία είχε επιτυχία και έδωσε το στίγμα του εθελοντισμού για μια ακόμα φορά.

Categories

Tags

Share This Post