Ο Όμιλος Aldemar Resorts για έναν πιο βιώσιμο τρόπο μετακίνησης

Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Όμιλος Aldemar Resorts επισημαίνει τη σημασία των μεταφορών με μέσα χωρίς μηχανές, θέτοντας ως θεμέλιο και πρωταρχικό στόχο την επίτευξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης.

 

Το ποδήλατο είναι ένα προσιτό για όλους, αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιείται πάνω από 200 χρόνια. Όχι μόνο προάγει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά ενισχύει τον σεβασμό για το περιβάλλον και τα οικοσυστήματα. Για τους αναβάτες το ποδήλατο δίνει την αίσθηση της ελευθερίας, είναι διασκεδαστικό και κάνει καλό στη ψυχική και σωματική υγεία. Το ποδήλατο αδιαμφισβήτητα μας οδηγεί και προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

 

 

Ποδήλατο στο Olympian Village και το Royal Olympian στην Ηλεία

Αν το ποδήλατο αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια για τους επισκέπτες του Ομίλου, δεν είναι απαραίτητο να το αποχωριστούν στις διακοπές τους. Ούτε είναι απαραίτητο να μεταφέρουν τα δικά τους ποδήλατα. Τα ξενοδοχεία του Ομίλου παρέχουν στους επισκέπτες και τις οικογένειές τους ποδήλατα και εξοπλισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Οι εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων Olympian Village και Royal Olympian είναι ιδανικές για όσους αγαπούν τις βόλτες με τα ποδήλατα, έχοντας πιστοποιηθεί ως ξενοδοχεία φιλικά για ποδήλατα (Bike friendly Ηotels) και ενδείκνυνται για τα παιδιά, καθότι δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα.

 

 

 

Categories

Share This Post