Συνεδριακά Κέντρα

 

Στα υπερσύγχρονα Συνεδριακά μας Κέντρα, όλες σας οι εκδηλώσεις θα στεφθούν με επιτυχία. Με χωρητικότητα που κυμαίνεται από 100 έως 900 άτομα, και με οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων Aldemar μπορούν να φιλοξενήσουν πάσης φύσεως εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, προσφέροντάς σας ένα μεγάλος εύρος υπηρεσιών καθώς και έμπειρο προσωπικό.

Συνεδριακά Κέντρα

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

KNOSSOS ROYAL στην KRHTH

Το συνεδριακό κέντρο αποτελείται από δύο μεγάλες, όμορφα διακοσμημένες, αίθουσες οι οποίες διαθέτουν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και συστήματα ταυτόχρονης διερμηνείας. Με χωρητικότητα 710 ατόμων (καθήμενων), οι συνεδριακές αίθουσες αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για μεγάλες εκδηλώσεις ή συνέδρια. Εφόσον χρειαστεί, ειδικά ηχομονωτικά χωρίσματα μετατρέπουν τις 2 αίθουσες σε 11 μικρότερους χώρους οι οποίοι μαζί με το guest lobby και την αίθουσα υποδοχής μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις εκδηλώσεων. Χάρη στην μοναδική του προσαρμοστικότητα, το συνεδριακό κέντρο του Knossos Royal είναι ένας ιδανικός χώρος για ξεχωριστές ή παράλληλες εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, διασφαλίζοντας την απόλυτη επιτυχία των συνεδρίων, σεμιναρίων, εταιρικών παρουσιάσεων και άλλων επαγγελματικών εκδηλώσεων. Εγγύηση για την επιτυχία των εκδηλώσεων αποτελεί και η ξεχωριστή ομορφιά του ξενοδοχείου με τις σουίτες και τα πολυτελή δωμάτιά του, σε συνδυασμό με την ξακουστή Κρητική κουζίνα και την παράδοση που έχει το ξενοδοχείο στην εστίαση και διεξαγωγή δεξιώσεων, galas, cocktail parties και κάθε είδους εορταστική εκδήλωση.

Amilia Mare στη Ρόδο

  Το συνεδριακό κέντρο αποτελείται από δύο μεγάλες αίθουσες όμορφα διακοσμημένες, οι οποίες διαθέτουν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και συστήματα ταυτόχρονης διερμηνείας. Με χωρητικότητα 800 ατόμων (καθήμενων), οι συνεδριακές αίθουσες αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για το μεγαλύτερο συνέδριο. Εφόσον χρειαστεί, ειδικά ηχομονωτικά χωρίσματα μετατρέπουν τις 2 αίθουσες σε 11 μικρότερους χώρους οι οποίοι μαζί με το guest lobby και την αίθουσα υποδοχής μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις εκδηλώσεων. Χάρη στην μοναδική του προσαρμοστικότητα, το συνεδριακό κέντρο του Amilia Mare είναι ένας ιδανικός χώρος για ανεξάρτητες ή παράλληλες εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, διασφαλίζοντας την απόλυτη επιτυχία των συνεδρίων, σεμιναρίων, εταιρικών παρουσιάσεων και άλλων επαγγελματικών εκδηλώσεών σας. Εγγύηση για την επιτυχία των εκδηλώσεων αποτελεί και η ξεχωριστή ομορφιά του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την ξακουστή Ροδιακή του κουζίνα και την παράδοση που έχει στην εστίαση και τη διοργάνωση δεξιώσεων, γκαλά, cocktail parties, και πάσης φύσεως εορταστικών εκδηλώσεων.