Συνεδριακά Κέντρα

 

Στα υπερσύγχρονα Συνεδριακά μας Κέντρα, όλες σας οι εκδηλώσεις θα στεφθούν με επιτυχία. Με χωρητικότητα που κυμαίνεται από 100 έως 600 άτομα, και με οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων Aldemar μπορούν να φιλοξενήσουν πάσης φύσεως εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, προσφέροντάς σας ένα μεγάλος εύρος υπηρεσιών καθώς και έμπειρο προσωπικό.

Συνεδριακά Κέντρα

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

KNOSSOS ROYAL στην KRHTH

Το συνεδριακό κέντρο αποτελείται από δύο μεγάλες, όμορφα διακοσμημένες, αίθουσες οι οποίες διαθέτουν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και συστήματα ταυτόχρονης διερμηνείας. Με χωρητικότητα 600 ατόμων (καθήμενων), οι συνεδριακές αίθουσες αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για μεγάλες εκδηλώσεις ή συνέδρια. Εφόσον χρειαστεί, ειδικά ηχομονωτικά χωρίσματα μετατρέπουν τις 2 αίθουσες σε 11 μικρότερους χώρους οι οποίοι μαζί με το guest lobby και την αίθουσα υποδοχής μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις εκδηλώσεων. Χάρη στην μοναδική του προσαρμοστικότητα, το συνεδριακό κέντρο του Knossos Royal είναι ένας ιδανικός χώρος για ξεχωριστές ή παράλληλες εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, διασφαλίζοντας την απόλυτη επιτυχία των συνεδρίων, σεμιναρίων, εταιρικών παρουσιάσεων και άλλων επαγγελματικών εκδηλώσεων. Εγγύηση για την επιτυχία των εκδηλώσεων αποτελεί και η ξεχωριστή ομορφιά του ξενοδοχείου με τις σουίτες και τα πολυτελή δωμάτιά του, σε συνδυασμό με την ξακουστή Κρητική κουζίνα και την παράδοση που έχει το ξενοδοχείο στην εστίαση και διεξαγωγή δεξιώσεων, galas, cocktail parties και κάθε είδους εορταστική εκδήλωση.

OLYMPIAN VILLAGE στην Πελοπόννησο

Το υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο του Olympian Village είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα και σύστημα διερμηνείας. Η όμορφη κύρια αίθουσα, χωρητικότητας 450 ατόμων, είναι ιδανική για τη διεξαγωγή συνεδρίων. Για μεγαλύτερη ευελιξία, ηχομονωτικοί διαχωριστές μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο σε τρεις μικρότερους, οι οποίοι μαζί με το λόμπι επισκεπτών και τον χώρο υποδοχής, μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, εταιρικές παρουσιάσεις και επαγγελματικές συναντήσεις κάθε είδους.