COVID-19 Information

 

Δε θα μπορούσαμε ποτέ να το φανταστούμε, αλλά αυτή τη στιγμή για να εκπληρώσουμε το μότο του Ομίλου Aldemar Resorts “Celebrate Life” πρέπει να μείνουμε σπίτι. Δεδομένων αυτών των πρωτοφανών καταστάσεων και σε μια προσπάθεια μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα, η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία αφορούν και στον τουριστικό τομέα. Με βάση κυβερνητική απόφαση decision (14 Μαρτίου) επιβλήθηκε η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας εποχικών τουριστικών καταλυμάτων, μεταξύ των οποίων και ο Όμιλος Aldemar Resorts, από τις 15 Μαρτίου 2020 έως και τις 30 Απριλίου 2020. Την απόφαση συνυπέγραψαν οι Υπουργοί, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

 

Υγεία & Ασφάλεια

 

Αποστολή του Ομίλου Aldemar Resorts ήταν ανέκαθεν η παροχή εξαίρετων υπηρεσιών φιλοξενίας, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μένουμε πιστοί και συγκεντρωμένοι σε αυτή την αποστολή. Ακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις, λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τις ενημερώσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, και εναρμονιζόμαστε πλήρως με τις οδηγίες του κράτους εφαρμόζοντας όλα με μέτρα πρόληψης που υποδεικνύονται. Ενεργούμε ήδη προληπτικά κάνοντας όλα όσα είναι απαραίτητα για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα ασφαλές περιβάλλον και μια διαμονή δίχως ανησυχία, όταν τα ξενοδοχεία μας ξεκινήσουν τη λειτουργία τους. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες, τηρούνται και θα συνεχίσουν να τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και καθαριότητας από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας και αυτά περιλαμβάνουν εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού και όλες τις διαδικασίες και πρωτόκολλα καθαρισμού σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων.

 

Ευελιξία και Ακυρωτική Πολιτική

 

Ως εκ τούτου, και με γνώμονα το ενδιαφέρον μας και τη δέσμευσή μας για την άριστη εμπειρία του πελάτη, προσαρμόζουμε τις πολιτικές μας και προσφέρουμε ευελιξία με στόχο να διευκολύνουμε τον επαναπρογραμματισμό του ταξιδιού σας στην Aldemar Resorts.

 

Οι ακόλουθες προσαρμοσμένες πολιτικές διαμορφώθηκαν βάσει της πρόσφατης υπουργικής απόφασης (όπως αναφέρεται πιο πάνω). Σε περίπτωση που αυτή η απόφαση ενημερωθεί και επιβάλλει επέκταση των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων, οι πολιτικές μας θα διαμορφωθούν εκ νέου αναλόγως.

 

        A. Υπάρχουσες Κρατήσεις

 

A1. Κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις 15 Μαρτίου 2020 και έχουν άφιξη από τις 15 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου, θα μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρώσουν την κράτησή τους χωρίς χρέωση, μέχρι και 24 ώρες πριν από την άφιξή τους.

 

A2.Κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν τις 15 Μαρτίου 2020 και έχουν άφιξη από τις 15 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου και είναι Non-Refundable, θα μπορούν να τροποποιήσουν την κράτησή τους για μελλοντική άφιξη μέχρι το τέλος της σεζόν 2020 χωρίς ποινή αλλαγής και βάσει των αρχικών όρων κράτησης (SPO/EB).

 

        B. Νέες Κρατήσεις

 

Κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 15 Μαρτίου έως 30 Απριλίου για άφιξη εντός της σεζόν 2020, θα μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρώσουν την κράτησή τους χωρίς χρέωση, μέχρι 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξή.

 

Ειδική γραμμή επικοινωνίας

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αξία των διακοπών με τους φίλους και τους αγαπημένους σας και θα κάνουμε όλα όσα μπορούμε για να συνεχίσετε να ονειρεύεστε τη στιγμή που θα καταφθάσετε στα ξενοδοχεία της Aldemar Resorts. Για να διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία και για να έχουμε μια άμεση επικοινωνία σχετικά με ζητήματα επαναπρογραμματισμού του ταξιδιού σας ή άλλα σχετικά ερωτήματα, μπορείτε να μας επικοινωνείτε μαζί μας στο ask@aldemar.gr.

 

Οι στιγμές είναι αναμφισβήτητα πρωτοφανείς, αλλά συνεχίζουμε δυναμικά και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα ξενοδοχεία μας το συντομότερο! Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς. Stay home, but let your mind travel!