ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απασχόληση και Συνεργασίες

Ο Όμιλος Aldemar Resorts συμβάλλει στην τοπική απασχόληση και την οικονομία στις περιοχές όπου εδρεύουν τα ξενοδοχεία, απασχολώντας τοπικό εργατικό δυναμικό και συνεργαζόμενοι με τοπικούς παραγωγούς.

Στήριξη Εκπαίδευσης

O Όμιλος Aldemar Resorts φροντίζει να διαδώσει στη νέα γενιά που αποτελεί το λαμπρό μέλλον και τη συνέχειά μας, την έννοια και τη λειτουργία του παραγωγικού Μοντέλου της Οικονομίας της Φιλοξενίας, όπου όλοι έχουμε ενεργό ρόλο μέσα σε ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα μέσα από:
Α) Hands on Διαλέξεις σε εκπαιδευτικά προγράμματα από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο αλλά και άλλα ανώτατα στελέχη.

Β) Χρηματοδότηση ερευνών και εργασιών σε μεταπτυχιακά προγράμματα με πραγματικά ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση αλλά και τον κλάδο του τουρισμού και συνεχής παρακολούθηση και βοήθεια στην εκπόνησή τους.

Γ) Απορρόφηση φοιτητών για πρακτική άσκηση.

Δ) Υιοθέτηση field trips στους χώρους της επιχείρησης με στόχο οι φοιτητές να αντιληφθούν πλήρως από κοντά τις διαδικασίες και τη λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας μεγέθους όπως του Ομίλου Aldemar Resorts.

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Οργανισμοί:
 Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 Πανεπιστήμιο Πειραιά
 BCA
 Mediterranean College
 Σιβιτανίδειος Σχολή
 Πανεπιστήμιο Αιγαίου
 Νέων Junior Achievement Greece
 Tipping Point 100mentors
 PRAXIS Network

Aldemar Academy

Μεγαλύτερο επίτευγμα, το 2018 δημιουργεί την Ακαδημία της Aldemar, όπου φιλοξενεί φοιτητές με στόχο την ενημέρωση τους για τις δραστηριότητες και τα επαγγέλματα που προσφέρονται στο εθνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα της Οικονομίας της Φιλοξενίας.

Η Aκαδημία της Aldemar Resorts, με έδρα το Aldemar Olympian Village, αποτελεί καινοτόμα και πρωτοποριακή ενέργεια καθώς εκμεταλλευόμενη τις ήδη υπάρχουσες υποδομές του ξενοδοχείου, προσκαλεί και φιλοξενεί νέους φοιτητές κάθε χρόνο ώστε να βιώσουν εκ των έσω τι περιλαμβάνει η λειτουργία μια πολυσύνθετης βιομηχανίας και επιχείρησης όπως αυτή της φιλοξενίας – τουρισμού.
Πέραν όμως της λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας, στην Ακαδημία της Aldemar δίνουν το παρών πολλοί διακεκριμένοι και αξιόλογοι επιχειρηματίες και στελέχη μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων άλλων κλάδων που μεταφέρουν τα δικά τους βιώματα και περιγράφουν με πραγματικά cases τη συμμετοχή τους έμμεση ή άμεση στην παραγωγή του τελικού τουριστικού προϊόντος.

Κοινωνικές Δράσεις – Εθελοντισμός

Ο Όμιλος Aldemar διοργανώνει κοινωνικές δράσεις στις οποίες οι εργαζόμενοι συμμετέχουν εθελοντικά. Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Όμιλος Aldemar Resorts έκανε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι τόσο το Χαμόγελο του Παιδιού όσο και την Κιβωτό του Κόσμου. Οι σεφ και οι εθελοντές του Ομίλου φόρεσαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν για τα 20 παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού στον Πύργο και για τα 200 παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα.

Υποτροφίες και Χορηγίες

Ο Όμιλος Aldemar Resorts στηρίζει Εκπαιδευτικά Προγράμματα και ΜΚΟ, επενδύοντας πάνω από 15,000€ σε χορηγίες και υποτροφίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και ΜΚΟ ενώ ανταποκρίνεται θετικά και συμμετέχει σε περισσότερες από 10 λαχειοφόρους αγορές προσφέροντας φιλοξενία.

Σημαντικό το έργο του Ομίλου Aldemar Resorts σε προσφορά σε είδος (τρόφιμα, ένδυση, κλινοσκεπάσματα, κ.α.) σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

Συνεργασίες:

  • ΕΛΕΠΑΠ
  • Make a Wish
  • Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κηφισιάς
  • Ελληνιαγγλική Σχολή
  • Σχολεία σε Κρήτη και Πελοπόννησο
  • Νοσοκομεία Κρήτης και Πελοποννήσου
  • Κοινωνικά Παντοπολεία Κρήτης και Πελοποννήσου
  • Λύρειο Ίδρυμα
  • Κιβωτός του Κόσμου
  • Δήμοι, Ενορίες, Πυροσβεστικά Σώματα
MORE INFORMATION