ΑΝΘΡΩΠΟΣ

«Η Δύναμή μας…οι Άνθρωποί μας»

Μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «CARE», ο Όμιλος Aldemar Resorts θέλησε να θέσει σαφές και αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οι άνθρωποι της Aldemar αποτελούν μέλη της οικογένειας της Aldemar και για αυτό το λόγο προτεραιότητα σε όλες τις δράσεις του Ομίλου είναι η φροντίδα και η βοήθεια, με όλες μας τις δυνάμεις, των ανθρώπων του, των συνεργατών του και της κοινωνίας στην οποία όλοι εμείς ζούμε.
Ο λόγος; Η βαθιά πίστη στον άνθρωπο και στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ κοινωνίας και επιχείρησης ώστε να οδηγηθούν αμφότεροι στην ευημερία.

Το προσωπικό μας

Απασχολώντας περισσότερους από 1.100 εργαζόμενους, το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου Aldemar Resorts είναι το «Α και το Ω» της λειτουργίας των ξενοδοχείων και αποτελεί την «παραγωγό δύναμη» των παρεχόμενων υπηρεσιών τους αλλά και κύριο μέλημα της Διοίκησης του Ομίλου.
Τα θέματα ουσιαστικότητας στα οποία επενδύει ο Όμιλος Aldemar Resorts με βάση τους Παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ:
 Καλή υγεία και ευημερία
 Ποιοτική εκπαίδευση
 Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη
 Ισότητα στην εργασία

 Εκδηλώσεις Προσωπικού

 Εθελοντικές Δράσεις
1η Τράπεζα Αίματος Εργαζομένων
Έχοντας τον άνθρωπο στο κέντρο κάθε δραστηριότητας και δράσης του, ο Όμιλος Αldemar Resorts, πρωτοπόρος στον τομέα του τουρισμού, ιδρύει το 1997 την πρώτη εθελοντική τράπεζα αίματος για τους εργαζόμενους της εταιρίας κι για τους συγγενείς α’ βαθμού. Δυο φορές το χρόνο, το ξενοδοχείο διοργανώνει Ημέρα Εθελοντισμού για τα στελέχη της διοίκησης και τους εργαζόμενους με στόχο να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

 

Οι πελάτες μας

«Άνθρωπος της Aldemar» σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για τη φιλοξενία, τις υπηρεσίες και την πραγματικά άριστη εξυπηρέτηση που συμβάλλει στο να πραγματοποιηθεί το Όραμα της εταιρείας, να βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή των ανθρώπων που επισκέπτονται τα ξενοδοχεία μας.

Τα θέματα ουσιαστικότητας στα οποία επενδύει ο Όμιλος Aldemar Resorts με βάση τους Παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ:
 Καλή υγεία και ευημερία (σε ξεχωριστό κουτάκι/hyperlink)
From Wellness to Wellbeing – Ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα Elements All in Dine Around
 Gluten Free Menus
 Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
 Βιολογικά Προϊόντα Aldemar Selection (σε ξεχωριστό κουτάκι με φωτογραφίες)
Το 2000 δημιουργήσαμε για πρώτη φορά φάρμα για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων καλύπτοντας κατά μέσο όρο το 31% των καλοκαιρινών αναγκών μας σε λαχανικά και φρούτα. Το 2011 τα κηπευτικά και αμπέλια πιστοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο επιθεώρησης προϊόντων ΒιοΕλλάς. Το 2018 παρουσιάσαμε τα εκλεκτά μας προϊόντα Aldemar Selection που περιλαμβάνουν κρασί, ρακί και λάδι, βότανα από τον κήπο μας και θα δίνονται ως εταιρικά δώρα αλλά και θα διατίθενται στους χώρους των a la carte εστιατορίων και σε δωμάτια σουίτες.

 Ανάδειξη της τοπικής Ελληνικής Γαστρονομίας
 Ευαισθητοποίηση και Συμμετοχή Κοινού σε Περιβαλλοντικές Δράσεις

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι μας είναι οι συνεργάτες μας και φροντίζουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους στις υπηρεσίες μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι δυναμικές συνεργασίες είναι κρίσιμες για την επίλυση σύνθετων προκλήσεων. Οι εταίροι μας – από εταιρείες έως ιδρύματα προς επιχειρηματίες – δεσμεύονται να αναπτύξουν και να υποστηρίξουν ισχυρότερες σχέσεις, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν τους επιχειρηματικούς και αναπτυξιακούς στόχους.
Μαζί, κάνουμε το ένα για το άλλο και συμβάλλουμε στην οικοδόμηση ενός κόσμου ευκαιριών.
Τα θέματα ουσιαστικότητας στα οποία επενδύει ο Όμιλος Aldemar Resorts με βάση τους Παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ:
 Loyalty Program – Sunny Time Top Tour (σε ξεχωριστό κουτάκι / hyperlink)
 Δράσεις ευαισθητοποίησης κοινού
 Η Δύναμη της Συνέργειας

Sympossio Greek Gourmet Touring

«Sympossio Greek Gourmet Touring» – Το μοναδικό επιτυχημένο πρόγραμμα προβολής της Ελλάδας. (σε ξεχωριστό κουτάκι με φωτογραφία)
Τα concept
2009 – 2012 – “Greece on a Dish”
2013 – «Aρχαία Ελληνική Κουζίνα»
2014 – «Ούζο»
2015 – «4 εποχές»
2016 – “Street Food”
2017 – «Νησιά Αιγαίου»
2018 – Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο
2019 – Λάδι και Κρασί

Το Sympossio σε νούμερα
Περισσότερες από 50 πόλεις σε πάνω από 15 χώρες