Φιλοσοφία μας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Αποσκοπούμε στο να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας. Να αποτελέσουμε ένα πρότυπο βέλτιστης πρακτικής για την τουριστική βιομηχανία, προωθώντας νέες ικανότητες όπως προκύπτουν από τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το πλαίσιο εκείνο που θα ενισχύσει τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και τελικά θα την επανατοποθετήσει σε περίοπτη θέση ανάμεσα στους εξαιρετικούς προορισμούς για όλους.

H επιχειρηματική φιλοσοφία της ALDEMAR βασίζεται στις βασικές αξίες της ακεραιότητας και της αριστείας. Αυτές οι κατευθυντήριες αρχές υπογραμμίζουν ό,τι κάνουμε –τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούμε τους επισκέπτες μας, τη συνεργασία μας με τις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους εργαζομένους μας και το πώς διαχειριζόμαστε την εταιρεία μας. Οι διακοπές αποτελούν για εμάς μια έννοια που σχετίζεται με τη «δημιουργία μιας βιωματικής εμπειρίας» για τους πελάτες και δεν περιορίζεται απλά στη δημιουργία ευχάριστων αναμνήσεων.

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ : «ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», η Aldemar Resorts επιμένει να προσφέρει απλόχερα στους πελάτες της γενναίες δόσεις ελληνικής φιλοξενίας!

 

Η Εταιρία

ALDEMAR RESORTS

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα ALDEMAR RESORTS συνδυάζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με γνήσια φιλοξενία και σαν κάνουν...

MORE INFORMATION

SUSTAINABILITY

Η Aldemar Resorts εφαρμόζει πρακτικές εταιρικές κοινωνικές ευθύνης μέσα από το αναγνωρισμέ...

MORE INFORMATION

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Στα Aldemar Resorts είμαστε αφοσιωμένοι σε εσάς και σκοπός μας είναι η ευχαρίστησή σας. Κά...

MORE INFORMATION