ΟΜΙΛΟΣ ALDEMAR

 

Η ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 

H Aldemar είναι μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με συνολική δυναμικότητα 5.500 κλινών, 1.400 εργαζομένων, και ένα πορτοφόλιο 8 Πολυτελών Ξενοδοχείων και 2 Κέντρων Θαλασσοθεραπείας σε 3 στρατηγικούς προορισμούς: Κρήτη, Ρόδο και Πελοπόνησσο. Ο Δρ Νικόλαος Σ. Αγγελόπουλος * είναι ο ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, και ο κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος ο Διευθύνων Σύμβουλος. Επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα και ιδέες, επιδεικνύοντας μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία και με 30 χρόνια παρουσία στον Τουρισμό, η Aldemar δικαίως θεωρείται μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής φιλοξενίας.

 

*1989: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALDEMAR Α.Ε., 1998: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΠΤΕΑ Α.Ε.» & της «Τουριστικές Επιχειρήσεις Νότου Α.Ε.», 2008: Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδα (ΣΕΤΕ), 1992: Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), 1999: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Ολυμπιακή Αεροπορία (ΟΑ), 1999: Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

 

PEOPLE

1,400

Employees 2017

DESTINATIONS

3

Around Greece

HOTELS

8

Luxury & Beach Resorts

EXPERIENCE

30

Years of Experience

Σχετικά

ΟΜΙΛΟΣ ALDEMAR

Απόστολή μας

Αποσκοπούμε στο να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας. Να αποτελέσουμε ένα πρότυπο βέλτιστης πρακτικής για την τουριστική βιομηχανία, προωθώντας νέες ικανότητες όπως προκύπτουν από τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το πλαίσιο εκείνο που θα ενισχύσει τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και τελικά θα την επανατοποθετήσει σε περίοπτη θέση ανάμεσα στους εξαιρετικούς προορισμούς για όλους.

MORE INFORMATION

Οκτώ πολυτελείς μονάδες

  • (1987) Cretan Village, Κρήτη
  • (1989) Knossos Villas, Κρήτη
  • (1991) Knossos Royal, Κρήτη
  • (1997) Royal Mare, Κρήτη
  • (1999) Amilia Mare, Ρόδος
  • (1999) Paradise Village, Ρόδος
  • (1999) Olympian Village, Πελοπόννησος
  • (2004) Royal Olympian, Πελοπόννησος
MORE INFORMATION

Πρόγραμμα “CARE” της Aldemar

Το πρόγραμμα “CARE” της Aldemar Resorts είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Τουριστική Βιομηχανία. Το πρόγραμμα, που αρχικά ονομαζόταν «MARE VERDE», ήταν το πρώτο πρόγραμμα ΕΚΕ που ανέπτυξε ποτέ τουριστική εταιρεία στην ελληνική αγορά. Επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα και ιδέες και αποδεικνύοντας υψηλό επίπεδο ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον, ο Όμιλος Aldemar – με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά – θεωρείται ως μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις ελληνικής φιλοξενίας.

 

MORE INFORMATION
Swim-up Room
Alternative Homepage Slide