150 Κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες της Ρωσίας

στο Αldemar στην Πελοπόννησο

Στο Aldemar Olympian Village και Royal Olympian, στην Πελοπόννησο, καταφτάνει σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου, η μεγάλη αλυσίδα κορυφαίων τουριστικών γραφείων και πρακτορείων Ρωσίας TBG & Hot Tours  με αφορμή το ετήσιο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων σε επαγγελματίες του τουρισμού.

Η διοργάνωση της ετήσιας διάσκεψης τους στην Ελλάδα αποτελεί μία πρωτοβουλία του  Ομίλου Aldemar Resorts σε συνεργασία με τον κορυφαίο Tour Operator, TEZ Tour Greece, στα πλαίσια της προώθησης της Ελλάδας ως τον top τουριστικό προορισμό στη Ρωσία. Περισσότεροι από 150 τουριστικοί πράκτορες και στελέχη της τουριστικής αγοράς της Ρωσίας επέλεξαν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts για να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και να απολαύσουν δραστηριότητες και εξορμήσεις με στόχο να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Οι συνεδριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, η απαράμιλλη φιλοξενία των Aldemar Olympian Village & Royal Olympian αλλά και η τοποθεσία τους, ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες για την επιλογή αυτή.

Aldemar Royal Olympian Luxury & Spa Resort

Το πενθήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο εκπαιδεύσεις όσο και επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας και γνωριμία με τις ομορφιές και τις γεύσεις της Ελλάδας.  Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Καλάβρυτα και το  Σπήλαιο Λημνών και να δουν από πρώτο χέρι τις πολύπλευρες επιλογές που προσφέρει η Πελοπόννησος στον ταξιδιώτη. Μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα ξενοδοχεία Aldemar θα γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουζίνα.

 

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, δήλωσε ότι «ο όμιλος Aldemar πίστεψε πρώτος στον τουρισμό από τη Ρωσία και 25 χρόνια μετά συνεχίζει να στηρίζει μια αγορά που αγαπά την Ελλάδα και αποτελεί κύρια αγορά προέλευσης  επισκεπτών τα τελευταία χρόνια. Η επίσκεψη του δικτύου τουριστικών πρακτόρων TBG είναι επιβράβευση και ψήφος εμπιστοσύνης σε μια σχέση που χτίστηκε χρόνια πριν και συνεχίζει να αποτελεί σχέση ποιότητας και ουσίας».

Categories

Share This Post