ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


*Δείτε το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο boommag.gr από την Εύα Ανυφαντή.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ALDEMAR

Φέτος το καλοκαίρι, η ερώτηση “πού θα πάτε διακοπές” έχει αντικατασταθεί από το “θα πάτε διακοπές;” Η απάντηση είναι “φυσικά!“, αρκεί να βρούμε έναν προορισμό όπου θα μπορούμε να απολαύσουμε ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές με απόλυτη ασφάλεια, και αυτός είναι το Aldemar Olympian Village. Μέλος του ομίλου Aldemar, με εμπειρία 30 χρόνων στη φιλοξενία, το πεντάστερο οικογενειακό resort που βρίσκεται στην Ολυμπία και απέχει μόλις τρεις ώρες από την Αθήνα, εδώ και δύο εβδομάδες λειτουργεί ξανά με νέους κανόνες.

ALDEMAR & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έτσι κι αλλιώς, τα Aldemar Resorts έχουν ταυτίσει το όνομά τους με το υψηλό επίπεδο παροχών και την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής. Ειδικά φέτος όμως, λόγω συνθηκών, έχουν δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας και έχουν προσαρμόσει τη λειτουργία τους στις νέες συνθήκες ως εξής:

  • Η έμπειρη ομάδα των ξενοδοχείων Aldemar είναι άρτια εκπαιδευμένη και ενημερωμένη με βάση τα πρωτόκολλα υγιεινής, τηρεί με αυστηρότητα και ευλάβεια τις αποστάσεις ασφαλείας και τους κανόνες υγιεινής, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα ατομικής προστασίας και ελέγχεται καθημερινά πριν την έναρξη εργασίας για τυχόν συμπτώματα COVID-19.

 

  • Το check-in γίνεται πλέον ηλεκτρονικά με σκοπό την ελαχιστοποίηση επαφής μεταξύ επισκεπτών-εργαζομένων και την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση, οι κάρτες – κλειδιά απολυμαίνονται, ενώ έχει διευρυνθεί το ωράριο ανάμεσα σε check-out και check-in (11:00-15:00) προκειμένου να γίνεται ακόμα πιο διεξοδικός καθαρισμός και αερισμός των δωματίων.

 

 

  • Κατά τη διάρκεια της διαμονής, ο καθαρισμός των δωματίων πραγματοποιείται μόνο κατόπιν αιτήματός σας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επαφές ανάμεσα σε εσάς και τους εργαζομένους.

 

  • Κατά την είσοδο σε κάθε εστιατόριο πραγματοποιείται υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού, ενώ ο υπεύθυνος υποδοχής φροντίζει για τη σωστή κατανομή θέσεων.

 

 

  • Τα μενού προσφέρονται σε ηλεκτρονική μορφή, το ίδιο και οι κρατήσεις και τα τραπεζοκαθίσματα απολυμαίνονται μετά τη χρήση τους.

 

  • Το σερβίρισμα στα εστιατόρια με μπουφέ γίνεται αποκλειστικά από το προσωπικό των εστιατορίων με χρήση ατομικών σκευών, ενώ αυξάνονται περαιτέρω οι επιλογές μεριδοποιημένων πιάτων.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  • Όπως όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts, έτσι και το Aldemar Olympian Village βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, δίπλα σε μια τεράστια αμμώδη παραλία 2 χιλιομέτρων και διαθέτει 22 πισίνες εκ των οποίων οι 2 είναι παιδικές. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, πως στους χώρους της πισίνας και της παραλίας διατηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στις ξαπλώστρες και τα καθίσματα βάσει των νέων επίσημων οδηγιών, τηρείται μέγιστος αριθμός λουόμενων εντός της πισίνας, οι ξαπλώστρες, τα καθίσματα και ο υπόλοιπος εξοπλισμός απολυμαίνονται σε τακτική βάση, ενώ η ποιότητα του νερού των πισινών ελέγχεται συστηματικά.

 

  • Τέλος, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους βρίσκονται σταθμοί αντισηψίας χεριών και το προσωπικό φροντίζει για τον συνεχή, φυσικό αερισμό όλων των κλειστών χώρων. Επίσης, όλα τα καταστήματα και οι συνεργάτες του ομίλου ακολουθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

Οι οικογενειακές διακοπές, ειδικά φέτος, μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα είναι απαραίτητες. Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά έχουν την ανάγκη να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχικά, να αλλάξουν παραστάσεις, να νιώσουν ανέμελα και ξέγνοιαστα, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν νέες, κοινές εμπειρίες, να νιώσουν την απόλυτη ελευθερία χωρίς περιορισμούς. Στο Aldemar Olympian Village το γνωρίζουν και το σέβονται, γι’ αυτό και έχουν δημιουργήσει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Εσείς φροντίστε να απολαύσετε στο μέγιστο τις αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρουν οι τεράστιες εγκαταστάσεις. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουν οι άνθρωποι των Aldemar resorts.

Categories

Share This Post