Οι Πρόσκοποι του Πύργου στο Aldemar Olympian Village

Οι Πρόσκοποι του Πύργου στο Aldemar Olympian Village

%20240~1

Στιγμές παιχνιδιού και ανεμελιάς έζησαν πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Aldemar Olympian Village στην Σκαφιδιά, Ολυμπίας 25 παιδιά, ηλικίας 11 έως 14 ετών, από το 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΥΡΓΟΥ.

Οι Πρόσκοποι του Πύργου στα πλαίσια της ετήσιας κατασκήνωσης τους, στον κατασκηνωτικό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στη Σκαφιδιά, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας την Παρασκευή 24/07/2015 και ώρα 10.00-12.00 απολαμβάνοντας και διασκεδάζοντας στους χώρους του ξενοδοχείου, τις πισίνες και τις νεροτσουλήθρες.

Στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων χρησιμοποιούν το παιχνίδι ως το βασικότερο παιδαγωγικό εργαλείο με το οποίο συμβάλλουν στη διάπλαση της προσωπικότητας των παιδιών.
Ως εκ τούτου, και με δεδομένη την πρότερη αρμονική συνεργασία με την ξενοδοχειακή μας μονάδα, τα παιδιά κατά την παραμονή τους στο Aldemar Olympian Village απασχολήθηκαν με διάφορες δημιουργικές ασχολίες, όπως παιχνίδι και τραγούδι υπό την εποπτεία του κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού.

Οι εκπρόσωποι του ομίλου Aldemar Resorts πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα παιχνίδια έχουν ζωτική επίδραση στη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού και αποτελούν μέρος ενός βασικού εκπαιδευτικού συστήματος αξιών.

Με χαρά μας να σας δούμε το επόμενο έτος αγόρια και κορίτσια!

%20240~3

Categories

Share This Post